Creative Digital

Webbyrå i Uppsala

Allt började 2020 i Stockholm när vi insåg hur dyra och otillgängliga hemsidor och kreativ design är för små och medelstora företag eller ideella organisationer.

Vi bestämde oss för att donera vår fritid och talang till företag/ ideella organisationer som inte har råd med en webbplats eller något digitalt arbete.

Som i våra kostnadsfria verk skapade vi en webbplats för Earth for Everyone; de kunde få donationer och sälja biljetter online via webbplatsen vi utvecklade åt dem. Sedan hjälpte vi PMU Second Hand Botkyrka med en ny webshop; vi installerade en Switch-brandvägg och åtkomstpunkt till deras butik.

Med tiden anslöt sig fler och fler Creative People under Creative Digital-taket. Med teamets energi har vi nått över 30+ kunder i Sverige. Och återigen, tack vare vårt flerspråkiga team, har vi även kunder i Tyskland, Polen och Turkiet.

Den digitala världen kan ibland vara förvirrande och digitala investeringar kräver professionell konsultation. När vi träffar våra kunder observerar, lyssnar och förstår vi deras behov. Vårt främsta mål är att spara pengar och tid för våra kunder och få fler kunder till deras tröskel med digitala lösningar.

Kontakta oss för 30 minuters gratis digital konsultation, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig att komma in i eller vara kreativ i den digitala världen.