Creative digital

Möt dina digitala utmaningar

Om Oss

Creative Digital

Vi presenterar glatt Creative digital! Vi är ett dynamiskt team med erfarenhet, kreativitet och samverkan med framgångsrika affärsverksamheter; och finns här för att hjälpa små,- mellan- och storskaliga verksamheter att hålla sig snäppet högre mot de miljoner konkurrenter som internetvärlden innefattar. Detta gör vi genom att lyfta fram förstklassiga och tidsenliga digitala lösningar efter våra kunders behov.

Tjänster

Design av företagsidentitet

Strategiutveckling, marknadsföring genom sociala medier och digital marknadsföring

Grafisk design och reklamdegisn

Webbdesign och design av mobila appar/ E-handelssystem och programvaruutveckling

Digital videoproduktion

Programvaruutveckling

Installation av IT-infrastruktur

Allmännyttiga projekt

Skapa digitala fotspår

Produkter

BomMedya; Får du inte tillräckligt med interaktion på instagram? BomMedya hjälper dig skapa skillnad! Med sitt program, framtaget av instagrams programvara med öppen kod, ser de till att dina delningar eller stories når ut till fler.

Bekchy; Vill du försäkra att din webbsida är säker? Använd Bekchy! Bekchy är en molnbaserad brandvägg som skyddar din webbsida från skadeprogram och IT-angrepp.

 

Äg en professionell e-handelssajt till överkomliga priser, börja sälja omedelbart. Missa inte möjligheten till gratis installation, support och utbildning!

Sectrail; remote or local network provides additional authentication steps, ensures the security of credentials, and capture by unauthorized persons.

Våra Kunder

Kontakta Oss

UPPSALA / SVERIGE
Tel: +46702192885
Email: INFO@CREATIVEDIGITAL.SE